Speelpleziertrainers

Locaties die met Vve-Speelplezier willen gaan werken of die de werkwijze willen borgen, worden getraind door gecertificeerde Speelpleziertrainers.

Speelpleziermethodiek en de onderwijsadviesdiensten: BCO onderwijsadvies en ondersteuning, Bazaltgroep-HCO en BVS onderwijsadvies beschikken over gecertificeerde Speelpleziertrainers.
Marion Bürer van Sensitivia verzorgt Speelplezierbegeleiding in combinatie met VIB in kinderdagverblijven en op peuterspeelzalen.
Veel Vve-locaties alsook reguliere locaties in Limburg werken inmiddels met Vve-Speelplezier. Samen met Marlies Savelberg heb ik de afgelopen jaren voor schoolbesturen en organisaties voor peuterspeelzaalwerk en kinderopvang Speelpleziertrainers opgeleid. Zij kunnen uitsluitend voor hun eigen organisaties trainingen verzorgen en de werkwijze borgen.

Onderstaande organisaties beschikken over een eigen Speelpleziertrainer.

Schoolbestuur Kindante in de regio Sittard-Geleen (2 Speelpleziertrainers)
Adelante, mytylschool in Houthem (1 Speelpleziertrainer )
KDV Eigenwijs in Sittard en Landgraaf (2 Speelpleziertrainers)
MIK kinderopvang in Zuid Limburg (2 Speelpleziertrainers en een in opleiding )
PWH in Heerlen (1 Speelpleziertrainer)
KDV ’t Hummelke in Maastricht (1 Speelpleziertrainer)
KDV Kidshome in Maastricht (1 Speelpleziertrainer)
KDV Klein Duimpje in Maastricht (1 Speelpleziertrainer)
KDV Pinokkio in Maastricht (1 Speelpleziertrainer en een in opleiding)

Speelplezier bijscholing voor gecertificeerde Speelpleziertrainers

Speelpleziermethodiek verzorgt jaarlijks terugkommiddagen voor gecertificeerde Speelpleziertrainers. Tijdens deze middagen worden de gecertificeerde Speelpleziertrainers geschoold in het verzorgen van nascholing. Ze ontvangen tevens de handleiding en de bijbehorende materialen. Ook wordt er tijd besteed aan intervisie. De trainers ontvangen een eigen nascholingscertificaat en een nascholingscertificaat om uit te printen voor de deelnemers aan de door hen verzorgde nascholing.

Aan locaties verbonden Speelplezier begeleiders

Speelpleziermethodiek, Bazalt-HCO, BCO onderwijsadvies en ondersteuning, BVS schooladvies leiden, gekoppeld aan invoeringstrajecten Speelplezier, begeleiders op. Gecertificeerde Speelplezier begeleiders sturen op de werkvloer het Speelplezierproces aan. Ze verzorgen de aan de (na)scholing gekoppelde begeleiding op de werkvloer.
In Limburg leidt Speelpleziermethodiek samen met Sensitivia en BCO onderwijsadvies en ondersteuning Speelplezier begeleiders voor kinder- en peuteropvang op.

KDV ’t Hummelke in Maastricht (1 Speelplezier begeleider)
KDV Kidshome in Maastricht (1 Speelplezier begeleider)
Samen spelen in Maastricht (1 Speelplezier begeleider)
KOK in Kerkrade (5 Speelplezier begeleiders)
SPL in Landgraaf (2 Speelplezier begeleiders)
Michelles kinderopvang in Heerlen (1 Speelplezier begeleider)
CMWW in Brunssum (1 Speelplezier begeleider)
Hupsakee in Gulpen (1 Speelplezier begeleider)

Speelplezier bijscholing voor gecertificeerde Speelpleziertrainers

Speelpleziermethodiek, Bazalt-HCO, BCO onderwijsadvies en ondersteuning, BVS schooladvies Speelpleziermethodiek verzorgen jaarlijkse nascholing voor gecertificeerde Speelplezier begeleiders.