Speelplezier.tv van start!

SPEELPLEZIER-dvd’s nu ook online bekijken klik hier

Met ingang van oktober is Speelpleziermethodiek met www.speelplezier.tv gestart. Een service waarbij DVD’s en cursusmateriaal geproduceerd door Speelpleziermethodiek online te bekijken zijn.
Als videoplayer wordt de dienst van Vimeo gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om een hoogwaardige kwaliteit en streaming zonder ‘gestotter’ te leveren.

Het online bekijken van de dvd’s is een gratis extra service en geen gekocht recht. Dat wil zeggen dat we bij onvoldoende belangstelling met de gratis online service kunnen stoppen. Zowel de productie van de dvd’s als de mogelijkheid om de films online te bekijken, zijn met eigen middelen gefinancierd. Met de aankoop van de dvd’s maakt u het mogelijk onze producties te continueren. Wie momenteel een Speelpleziertraining volgt bij Speelpleziermethodiek, HCO-Bazalt, BCO ontvangt de codes van de Speelplezier trainer. Wie in het verleden dvd’s gekocht heeft, kan een code aanvragen door een mail sturen naar info@speelpleziermethodiek.nl Vermeld wie (je eigen naam en de naam en adres van de school, kdv, dienst of andere instelling) en welke dvd(’s) u gekocht heeft.