Woensdag 15 februari 2017 ‘Speelplezier in de bouwhoek’

van 14.00uur tot 17.00uur in het Cultuurhuis, Sittarderweg 145 6412CD Heerlen.

Het accent ligt op: spel- en taalstimulering, causaal redeneren, meetkunde en techniek.
De deelnemers zien en ervaren:
• hoe je met de Speelplezier speelplankaartenset: ‘Bouwen met Vik Vierkant, Roos Rond en Dirk Driehoek‘ een bouwthema uit kunt voeren en hoe je met dit thema de bouwhoek een extra impuls geeft;
• hoe je, naar wens, het aanbod handig noteert in een aan de themaperiode gekoppeld groepsplan. (grote groep, kleine groep op drie niveaus en extra zorg, aanbod speel-werktijd);
• hoe je de begeleide activiteit op drie niveaus uitvoert en de ontwikkeling volgt in de Groeiwijzer in Excel en naar wens in het Groeiboek.

Kosten:

Voor één deelnemer: € 100,- (BTW-vrije dienst) inclusief één pakket met de speelplankaartenset: ‘Bouwen met Vik Vierkant, Roos Rond en Dirk Driehoek‘ en de dvd ‘Speelplezier in de bouwhoek’ voor zelfstudie en voor gebruik in de groep en een deelnamecertificaat.
Voor twee deelnemers (duo-partners ): €160,- inclusief één pakket met de speelplankaartenset: ‘Bouwen met Vik Vierkant, Roos Rond en Dirk Driehoek‘ en de dvd ‘Speelplezier in de bouwhoek’ voor zelfstudie en voor gebruik in de groep en per persoon een deelnamecertificaat.

Minimaal aantal deelnemers: 10

Deze workshop heeft al plaats gevonden.