Speelpleziertrainers

Locaties die met Vve-Speelplezier willen gaan werken of die de werkwijze willen borgen, worden getraind door gecertificeerde Speelpleziertrainers.

Speelpleziermethodiek en de onderwijsadviesdiensten: BCO-O2, Bazaltgroep-HCO, beschikken over gecertificeerde Speelpleziertrainers.

BVS onderwijsadvies beschikt over twee Speelpleziertrainers voor de Speelplezier-Antroversie.

Marion Bürer van Sensitivia verzorgt Speelplezierbegeleiding in combinatie met VIB in kinderdagverblijven en op peuterspeelzalen.

Veel Vve-locaties alsook reguliere locaties in Limburg werken inmiddels met het Vve-Speelplezier. Samen met Marlies Savelberg heb ik de afgelopen jaren voor schoolbesturen en organisaties voor peuterspeelzaalwerk en kinderopvang Speelpleziertrainers opgeleid. Zij kunnen uitsluitend voor hun eigen organisaties trainingen verzorgen en de werkwijze borgen. Onderstaande organisaties beschikken over een eigen Speelpleziertrainer.

Schoolbestuur Kindante in de regio Sittard-Geleen (2 Speelpleziertrainers)
Adelante, mytylschool in Houthem (1 Speelpleziertrainer )
KDV Eigenwijs in Sittard en Landgraaf (2 Speelpleziertrainers)
MIK kinderopvang (2 Speelpleziertrainers )
PWH in Heerlen (2 Speelpleziertrainers)
KDV ’t Hummelke (Maastricht) (1 Speelpleziertrainer)
KDV Kidshome (Maastricht) (1 Speelpleziertrainer)
KDV Klein Duimpje in Maastricht (1 Speelpleziertrainer)
KDV Pinnokio in Maastricht (1 Speelpleziertrainer)

Speelplezier bijscholing voor gecertificeerde Speelpleziertrainers

Speelpleziermethodiek verzorgt jaarlijks terugkommiddagen voor gecertificeerde Speelpleziertrainers. Tijdens deze middagen worden de gecertificeerde Speelpleziertrainers geschoold in het verzorgen van nascholing. Ze ontvangen tevens de handleiding en de bijbehorende materialen. Ook wordt er tijd besteed aan intervisie. De trainers ontvangen een eigen nascholingscertificaat en een nascholingscertificaat om uit te printen voor de deelnemers aan de door hen verzorgde nascholing.